vineri, 1 aprilie 2011

Amanta. Sau... Despre principii si/sau lipsa lor.

  Totul incepe cu o afirmatie. Gandita,vere. [:))] Ma intreb de ce toate chestiile aproape geniale imi vin in acelasi loc. Si,din pacate,nu`i chiar camera mea. Nici vreun spatiu cu pretentii intelectuale. E... E si el parte a casei. Chek this out:

 "In goana voastra <>,va uitati principiile prin buzunarele halatului amantei din mine. Poate d`aia am io atatea,iar voua va lipsesc cu desavarsire..."

 Asta zisei io. In culmea dezamagirii. Pentru ca,da,ma simt ca o amanta. Ea e folosita,pentru placerea... Ma rog... Domnilor cu principii [=)]. Ea e mereu disponibila. Ea isi leaga sufletul,si`l coase,practic,de unul deja peticit. Deja uzat de impunsatura unei casnicii. Stie deja de ce se leaga,in ce se baga,ce isi doreste,dar nu se poate opri. Stim cum e... You cannot stop the sin `till it`s already done. Si incearca sa depaseasca cealalta femeie din viata lui. Incearca sa ii dovedeasca ca ea il merita,dar discret. Daca nu`i din topor,logic. Daca e mai normala... Nu i se vara pe sub piele. Il face s`o iubeasca. Dar omul,pus in fata faptului implinit,ca de!,nu`l da discretia afara din casa... Se intoare cu jumatatea lui de inima impunsa la nevasta`sa acasa. Ca mai vrea mancare gatita,pat moale,haine calcate... Ce naiba,are i omu` demnitatea lui,nu? Chiar daca a fi demn inseamna a`ti neglija principiile,convingerile de altadata pentru cele de azi... Chiar daca principiile te contrazic. Tu tot le tii in buzunar. You deal the cards,they can`t deal you,nu?... Tu faci principiile,nu sunt prestabilite. Daca tu vrei sa inseli,chiar pe toata lumea,inseamna ca esti monument de corectitudine... E azi... Imi pare rau ca trebuie sa fie asa. Peste tot. Maybe few exceptions...

 Pentru cine a citit pan`acilea,nu e vorba de vreun baiat. Ei chiar nu mai pot sa`mi insele increderea fara sa intre si banuielile mele la mijloc. Daca cineva se imprieteneste cu mine,ma ia cu tot cu banuieli si cu o grava suspiciune,despre care am ajuns sa cred ca e innascuta... M`am obisnuit cu ea. Ca sa nu va obisnuiti voi cu ale voastre =). Nu`s chiar adepta lucrurilor facute pe la spate,de oricare gen ar fi ele. Liber la gandit ce vreti,ca d`aia scriu cu dublu sens =).
 E despre prietenie.Si cum ma simt eu ca o amanta. Intr`o relatie in care am pus cartile pe masa,inca de la 4 ani,de cand ne stim. Inca de cand ne jucam cu papusile,fara sa le rupem capetele,cum imi vine sa fac acum... Imi amintesc verile,rolele,fluturasii picati prin stresini,turele de strada,cand adidasii mei vechi,majiti cu silicon,de la casa in renovari,scrasneau pe lemnu` copacului,pe vergeturile lui antice,apoi se coalizau cu asfaltul aburind,ca sa ajung iar pan` la tine. Sa te chem p`afara,ca e cald si n`am ce face. Sesiunile de lectura,cand am mai crescut... Discutiile despre baieti,temele facute impreuna,plimbarile,berea,dulciurile pe care amandoua le adoram... Eram legate de atatia ani.
 Certurile... Mmmmm... Treceam peste ele ca peste gandacii cu care te speriam pana vara trecuta... Rezolvam totul cu putin rock. Ca amandoua ascultam. Tu m`ai instigat la muzica buna... Dar au aparut principiile. In care eu credeam,pe care am aratat ca le am,care iti lipseau si ti`am aruncat`o`n fata. Stii bine ca am avut dreptate. De data asta,insa... Rockul n`a terminat`o. Am terminat`o noi. Intre noi. Nu mi`ai raspuns ca alta data. De data asta,pareai fericita alaturi de "noile tale prietene". E corect sa ma dai cu matura afara din viata ta in numai 2 zile? Sa ma dai la o parte pentru unul? Pentru ca stii bine ca nu gresesc. Sunt proasta si`ti vreau binele... Sunt proasta si inca`ti tin spatele... Ma simt ca o amanta,sincer. De ce consum resurse pe tine? Azi nici nu vei citi ce`am scris. Am scris degeaba. Ti`au venit in sfarsit "consortii",si nu mai ai nevoie de amanta? In regula. Ma retrag cat inca mai am o farama de demnitate,faza aia comica... Nu mai stiu din ce desen animat... Ma rog,personaju` avea gaze,si demnitatea lui... Se manifesta... Ceva in genu`.  Aaaaa,meanwhile mi`am adus aminte ce personaj debita nonsensu` asta. Timon. Ala din clasicii Timon si Pumba.


 Nu am chef sa`ti repet. Am dreptate,asa`i cand esti modest... Gandeste`te la urmatoarele:
 1) Maine dimineata nu mai plecam impreuna la scoala. Nu`ti mai iau biscuitii,nu te mai deprim cu deprimarea mea. Nu`ti mai zic ce sau pe cine am visat azi-noapte...
 2) La scoala nu iti voi mai vorbi. Noi nu mai existam una pt cealalta. Nu imi voi mai muta banca langa a ta,sa povestim faze epice,sa discutam despre muzica buna si toate cele. Sa`ti arat melodii noi,tu mie s.c.l. M`ai inlocuit deja,deci n`are de ce sa`ti para rau.
 3) Dupa scoala suntem tot invizibile una pt cealalta. Gata cu tenisu` pe Wii. Gata cu spuma de ras... Gata cu ieselile de week... Gata cu barfa...
 4) Gata cu tot. Serialu` "In mintea Ericai",pe Diva [citam replica]: "I feel like I`m breaking up with you [sad smile,sigh...]".
 Si am spus tot.

 Constat,insa,ca exista viata dupa idealuri pierdute. Citam din feisbucu` meu,ca ala mi`a picat in mana la momentu` de inspiratie X,din ziua Y,cand aveam si io net pe mobil. Boaaa! Epic.

 "Simţi şi tu? Toată aceastā tevatură ne'a schimbat pe toţi. Ne'am transformat sub presiunea părerilor de rău. Şi'mi pare rău ca va regret. Că'mi pare rău că mi'am pierdut ani încercând să vă'nţeleg... Ca mulţumire... Mi'aţi arătat ce'nseamnă vaţă după idealuri dispărute."


 Exista intr`adevar viata dupa prietenie. Cat de stransa ar fi ea. Fuck feisbuc for changing my front style =). Ca nu mai pot sa`l schimb la loc :)). Dupa ce ne`am retras reciproc,ne`am luat tentaculele si otrava dupa noi,ne`am gasit fiecare pestera noastra [abis de penis =) pt cunoscatori...] si... Ne`am reabilitat. Nu ne trebuie clinica de dezintoxicare. Trecem cu usurinta peste si singure.

Un comentariu:

  1. Baaa chiar ai dreptate, ai tot respectul meu si sincer chiar ai spus totul ca la carte cu o oarecare ironizare la un momentdat sa stii ca te meriti.... Nu ne cunoastem dar te-am citit ! Peace

    RăspundețiȘtergere