miercuri, 13 octombrie 2010

S`ar fi schimbat ceva daca ai fi stiut?...

 Uitandu`ma la toate biletelele post-it din camera mea,pe care scrisesem si rescrisesem numele noastre,m`am gandit pentru prima oara ca numele tau imi e strain.
 Pentru prima oara la vederea numelui tau s`au scurs lacrimi de dezamagire.Si mi se pare inca absurd ca ele curgeau peste tot calmul meu impasibil.Pe fata mea nu se misca niciun muschi.Nu imi desfaceam chipul intr`o grimasa purtand marca unui zambet larg si fals acoperit de lacrimi,dar nici nu inotam intr`o falsa tristete evidenta.Eram pur si simplu eu,dar dezamagita.
 Si m`am gandit ca dragostea e frumoasa atunci cand inca mai exista speranta pentru voi.Cand se duce si ea...Dragostea e mai absurda decat piesele lui Eugen Ionescu...
 Si m`am mai gandit ca,poate,plangeam pentru ca nu mai speram la nimic pentru noi...
 De cand te`am vazut ultima oara am asteptat momentul cand aveam sa te revad.Au trecut doua saptamani,si momentul multasteptat s`a ivit.Si a trecut.Fara ca tu sa vii.
 Vor urma alte doua saptamani in care nu voi putea sa te vad.
 Si chiar nu inteleg de ce am atata nevoie sa te vad stand in fata mea,absurd si ostentativ increzator in tine,dar cald si topit de emotie in interior...Si ma intreb daca si tu te simti la fel de pierdut atunci cand sunt in apropierea ta...Eu doar simtind ca va veni momentul in care voi putea sa te am aproape ma simt pierduta,ametita de reverie,agitata de optimism si cufundata intr`o somnolenta abundenta(care,intre noi fiind vorba,ma face sa arat ca o persoana cu dizabilitati,mai ales cand rad sau zambesc...).
 Am asteptat.Dar nu ai venit.Si mi`as fi dorit ca tu sa fi fost acolo...Sa fi stiut...Sa fi putut sa ma ajuti...Si imi vine in minte un dialog ce a rasarit in mintea mea ca de nicaieri,in momentul in care lacrimile amenintau sa iasa la iveala pe mijlocul drumului:
 "-Am nevoie de cineva care sa`mi stearga lacrimile...
  -Pentru asta s`au inventat batistele!..."

 Asa ca imi iau o batista si ma asez comod in scaun pentru a`mi scrie tema la chimie.
 Cu optimismul ajuns la cote minime,fiindca imi esti necesar ca aerul uneori...Imi esti necesar ca sa fiu eu insami,sa rad mereu si sa glumesc,asa cum te`am obisnuit...
 Mi`e dor de...
 Tine!...


 P.S.:Have fun there,in Austria:).Try not to think of this anymore:).I`m here.And so I`ll be for the next days,weeks,months,years...

Un comentariu: